Διαδικτυακό Σκάκι: Με Λοξεμβούργο θα αναμετρηθούν Σάμος-Ικαρία και Φούρνοι – ikariaki.gr

Μεγάλη ευκαιρία για διεθνείς ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις θα έχουν τα παιδιά των νησιών μας!

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου με αναμετρήσεις της Μεικτής Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, με τη Μεικτή Σκακιστικών Συλλόγων του Λουξεμβούργου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια έως 20 ετών. Λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Προεγγραφές στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο skaki64@gmail.com.

Νικητής στο 2ο προκριματικό ο Γιώργος Ξενάκης

Συνεχίζονται με επιτυχία οι Διαδικτυακοί Σκακιστικοί Αγώνες Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων. Νικητής στο 2ο προκριματικό τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Ξενάκης με τρεις νίκες. Μία επιτυχία που δένει αρμονικά με τις εκδηλώσεις οι οποίες είναι αφιερωμένες στη μνήμη του πατέρα του. Που είναι ενταγμένες στο  «Σκακιστικό Έτος Νίκου Ξενάκη»!

Από τους αγώνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην πλατφόρμα chess.com, προκρίθηκαν επίσης για τους αγώνες της Κυριακής 18/2 οι Αν. Δελιέζος, Κ. Τσίτουρας, Ερ. Τάτσης, Ν. Μαθιός, Ν. Ροκοπάνος, Ν. Βορονίν, Γ. Γιώτης, Ι. Κουκουφίκης.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο chess.com το 3ο προκριματικός. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτες των τριών νησιών με  εθνικό ή διεθνές ΕΛΟ από  1501 έως 1900. Χρόνος σκέψης: 20΄ συν 10΄΄.

Απαραίτητα  βήματα:

Η αρχική δημοσίευση: ikariaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Σχετικά Άρθρα