Ανακαλύψτε την Ικαρία – Φούρνους: Παρουσίαση του προγράμματος «Τουριστική Προβολή Ικαρία – Φούρνοι» – ikariaki.gr

Το έργο “Τουριστική Προβολή Ικαρίας – Φούρνων” εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013» και είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ. Η αναθέτουσα αρχή είναι ο Δήμος Σάμου και υλοποιείται από την κοινοπραξία ΣΗΜΑ Α.Ε. – ΒΕΕ GROUP A.E.

Ο σκοπός του έργου είναι η ανάδειξη των συγκριτικών αποτελεσμάτων της Ικαρίας και των Φούρνων μέσα από την υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής τους σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι δράσεις προώθησης και προβολής αφορούν στη δημιουργία προωθητικών υλικών, στη διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας Δημοσιογράφων και tour operators, καθώς και στη διοργάνωση προωθητικών εκδηλώσεων.

Ο στόχος του έργου είναι:

  • η ΑΝΑΔΕΙΞΗ των νησιών σε τουριστικό επίπεδο και ειδικότερα σε ιδανικό τουριστικό προορισμό!
  • η ΠΡΟΩΘΗΣΗ των τοπικών ιστορικών, πολιτισμικών και γαστρονομικών, ιαματικών χαρακτηριστικών και αξιών των νησιών, δηλαδή των συγκριτικών τους πλεονεκτημάτων!
  • η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ επισκεπτών – τουριστών από Ελλάδα και εξωτερικό!
  • η ΠΡΟΩΘΗΣΗ της πολυμορφίας των νησιών και των δραστηριοτήτων – χαρακτηριστικών τα οποία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα, καθοριστικό ρόλο έχουν και οι φορείς του νησιού, τοπικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και το ευρύ κοινό, οι οποίοι μπορούν να εμπλακούν στις δράσεις και να ωφεληθούν μέσω της διαφήμισης και προβολής τους ώστε επιτευχθεί η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου.

Στα πλαίσια του έργου και για τη βέλτιστη προβολή των Φούρνων και της Ικαρίας αντίστοιχα, αναπτύξαμε websites, διαδικτυακά κανάλια στο YouTube στα οποία θα προβάλλονται τα βίντεο που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του έργου, καθώς και Facebook page & Twitter account όπου εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις δράσεις του έργου.

Επίσης, για την πιο αποτελεσματική προώθηση των websites www.explore-ikaria.gr και www.fournikorseon.gr υπάρχουν διαθέσιμα banners που μπορούν να φιλοξενήσουν οι ενδιαφερόμενοι στις ιστοσελίδες τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Τσαμαδου στο τηλέφωνο 2410-55045.

Πιοσυγκεκριμένα:(κάντε ”κλίκ” για να δείτε τους παρακάτω ιστοτόπους)

Η διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια στο χώρο των social media καθώς και στο www.lastminute.com, ένα από τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά sites τουριστικών προορισμών ξεκίνησε σήμερα, 1 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Η αρχική δημοσίευση: ikariaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Σχετικά Άρθρα